Side Bar

Werkwijze

Als u van onze diensten gebruik wilt maken doorlopen we een vast traject om tot het eindresultaat te komen. D.m.v. een offerte kunt u aftasten of onze diensten in uw mogelijkheden liggen. Na een akkoord op de offerte start de productie die uit verschillende stappen bestaat.

1 - Voorbereiding

Het proces begint met de voorbereidende fase. In deze stap denken we na over uw productie. Welke doelgroep wilt u bereiken en welke middelen zijn daarvoor nodig? Synopsis en scenario worden in stap 1 opgesteld zodat er een beeld wordt gevormd over hoe de productie eruit komt te zien. De offerte wordt ook gemaakt om te kijken of uw financiële middelen en uw verlangens overeen komen.
Stacks Image 172

2 - Uitvoering

Na de voorbereiding en afstemming over het product dat u voor ogen hebt is stap twee de 'uitvoering' aangekomen. In deze stap wordt hetgeen besproken ook daadwerkelijk uitgevoerd en komt uw product tot stand.
Stacks Image 73

3 - Afwerking

In de afwerkende fase worden de puntjes op de i gezet en wordt uw product afgerond. In deze fase is er overleg mogelijk tussen u en ons over de details van het product. We zullen er alles aan doen om uw wensen te verwezenlijken en het doel dat u met het product hebt te bereiken.
Stacks Image 190

4 - Evaluatie en Oplevering

De laatste stap is de evaluatie en oplevering. Om het doel te bereiken dat u met het product hebt is het belangrijk dat dit product goed opgeleverd wordt. Daarnaast wordt er geëvalueerd om te kijken wat er goed ging en wat we de volgende keer beter kunnen doen.
Stacks Image 202


Stacks Image 884


Transvision
Drielandendreef 54E
3845 CA Harderwijk
0341-460942
06-22344719