Side Bar


Ondertiteling

Transvision heeft jarenlange ervaring in het vertalen en ondertitelen van allerlei producties, zoals promotie- of zendingsfilms, speelfilms, documentaires en toespraken. We ondertitelen ook regelmatig TV-programma's, zowel Engels-Nederlands als Nederlands-Engels. Andere taalcombinaties zijn ook mogelijk.


Transvision werkt uitsluitend met gediplomeerde vertalers en bij christelijke producties zetten wij uitsluitend christen-vertalers in, zodat de vertaling recht doet aan de boodschap. Ook hebben wij ruime ervaring met het ondertitelen van kindervideo's, waarbij rekening wordt gehouden met het niveau van de kijkers.
Wij werken voornamelijk voor christelijke organisaties, zoals Agape, Open Doors, Alpha Cursus Nederland, Johannes Multimedia, Evangelische Omroep, Willow Creek en Purpose Driven.


Wij kunnen, na ondertiteling, een kant en klare DVD afleveren, inclusief professioneel keuzemenu, (full colour) disclabel en DVD-box met (full colour) inlay. Wij kunnen de ondertiteling desgewenst ook separaat aanleveren voor programma's als Avid en Final Cut (Pro), zodat u het product zelf kunt afmaken.


George Müller

George Müller

George Müller

Hij begon zijn leven als een dief, een bedrieger en een dronkaard, maar een ontmoeting met Jezus Christus veranderde dit alles. Deze dvd vertelt het verhaal van George Muller, hoe hij duizenden straatkinderen 'van de straat roofde' en een thuis voor hen creëerde. Zijn boodschap was krachtig en relevant twee eeuwen geleden, maar is ook nu van waarde: God is echt en je kan hem vertrouwen.

Transvision Creative Media verzorgde de opmaak van de dvd. De dvd is verkrijgbaar door deze te bestellen via Transvision of via uitgever Johannes Multimedia


Stacks Image 510


Transvision
Drielandendreef 54E
3845 CA Harderwijk
0341-460942
06-22344719