Side Bar


Conferentietechniek

Transvision heeft veel ervaring met techniek op conferenties en andere evenementen. Waar we zelf een vestiging hebben op conferentiecentrum 'De Kroeze Danne', doen we ook vele projecten op andere locaties.  Klik op een afbeelding hieronder voor meer informatie.Organiseert u conferenties waar anderstaligen komen die vertaling nodig hebben? Of houdt u een rondleiding door uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Transvision levert al jaren draadloze vertaalinstallaties en tourguide-systemen. Huur is ook mogelijk.
Beamers in conferentiecentra, kerkzalen of andere presentatielocaties zijn in deze tijd een must. Transvision levert beamers en bijbehorende schermen op maat.


Wij hebben veel ervaring met het registreren van evenementen. Met meerdere camera's en een regiewagen kunnen we tijdens uw conferentie al een dvd uitbrengen en verkopen.
Transvision heeft al jaren lange ervaring met het installeren van audio systemen. Voor u kerk of samenkomsthal kunnen wij een goede installatie adviseren.


Stacks Image 510


Transvision
Drielandendreef 54E
3845 CA Harderwijk
0341-460942
06-22344719